Punime shkencore

 

 

 

 • Punimet shkencore

  Deri me tani Dr. Dugolli ka të publikuar një numër të konsiderueshëm të punimeve shkencore, të botuara ne revista shkencore kombëtare dhe ndërkombëtare (Disa nga punimet janë ne bashkautorësi me disa studiues të tjerë.

  Më shumë

Publikime

 • HISTORIA GOJORE

  Me qëllim që sadopak të kontribuojmë në sensibilizimin e çështjes së përdorimit të historisë gojore në ndriçimin e së kaluarës historike, është përgatitur ky libër universitar... Më shumë

 • 1 TETORI I KTHESËS - Lëvizja studentore 1997 - 1999

  Ky libër është një rrëfim i liderit të Lëvizjes Studentore të Universitetit të Prishtinës 1997 – 1999, lëvizje kjo e cila vazhdon të vlerësohet si çasti më i rëndësishëm i... Më shumë