Studentët

Materiale për Student

 • Syllabus

  Histori e sistemeve politike

  ShkarkoPDF
 • Syllabus

  Histor e mendimit politik modern

  ShkarkoPDF
 • Syllabus

  Histori orale

  ShkarkoPDF
 • Syllabus

  Edukata qytetare

  ShkarkoPDF
 • Syllabus

  Metodologji e historisë

  ShkarkoPDF
 • Syllabus

  Histori moderne shqiptare II

  ShkarkoPDF
 • Syllabus

  Histori moderne shqiptare I

  ShkarkoPDF
 • Metodologji e Historisë

  ShkarkoPDF
 • Histori moderne shqiptare 1830-1878

  Sullabusi

  ShkarkoPDF
 • Histori moderne shqiptare 1878-1912

  Sullabusi

  ShkarkoPDF
 • Metodikë e historisë

  Sullabusi

  ShkarkoPDF
 • Metodologji dhe metodikë e mësimit të historisë

  Sullabusi

  ShkarkoPDF

Publikime

 • HISTORIA GOJORE

  Me qëllim që sadopak të kontribuojmë në sensibilizimin e çështjes së përdorimit të historisë gojore në ndriçimin e së kaluarës historike, është përgatitur ky libër universitar... Më shumë

 • 1 TETORI I KTHESËS - Lëvizja studentore 1997 - 1999

  Ky libër është një rrëfim i liderit të Lëvizjes Studentore të Universitetit të Prishtinës 1997 – 1999, lëvizje kjo e cila vazhdon të vlerësohet si çasti më i rëndësishëm i... Më shumë